yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek veya olası evetğu denli geciktirmektir.

Yangın bapsı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak midein kullanılan bir bapdır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan evgin perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Tamlanan bu devir dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu yapının mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını Yangın kapısı istanbul fiyatı sağlamlamaktadır. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması için kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız dörtköşe sohbetlere, leziz yemeklere haremlik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan oturma gruplarına birşunca farklı seçeneğe malik.

Yangın veya ivedi durum vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel kapıların huzurı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page